Nytt tidsfördriv

Uppsatsen är granskad en sista gång innan inlämning och idag påbörjades mitt nya jobb som handläggare, i Simrishamn. Att jag hamnade i Simrishamn var dock något otippat, men det kommer säkerligen gå bra och det verkar vara trevliga kollegor :) samt att Österlen är en fin bit av Skåne, åtminstone nu under sommarhalvåret. 

Nackdelen är dock att jag har en del tid på tåget. Under sommaren kommer jag vara tillfällig Ystadsbo då jag kommer bo en del hos Christian och spara nästan två timmar/dag :) - Det blir kollektiv i lightversion, vilket faktiskt ska bli riktigt kul.

Att jag skulle börja blogga tror jag hade ungefär lika höga odds som att jag skulle börja jobba i Simrishamn. Hur som helst, trots att jag bara pendlar mellan Ystad och Simrishamn så innebär det en del tid på tåget. Så jag tänkte att detta kunde bli ett kul och annorlunda tidsfördriv som jag kan sysselsätta mig med, när jag ändå bara sitter och tittar på rapsfälten som svischar förbi. Jag är väl inte helt överens med mig själv om vad jag ska skriva om, men då jag just nu fyller mina dagar med jobb, mat, träning, experimentering i köket (skapa nya recept), samt försöker vara så social som möjligt; så tror jag det kommer bli de delarna som även kommer fylla upp denna blogg. 

 

//Andersson

 

 

 

 


Kommentarer:

1 Julia :

Trevligt initiativ! Så jag har något att läsa dagen efter in till jobb ;)

Kommentera här:

Matbloggstoppen Matklubbens Topplista